Beköszöntött a tél a Semperit új honlapján

Budaörs, 2017.10.27.

Beköszöntött a tél – legalább is a Semperit megújult honlapján.

  • Megújult a Semperit magyar nyelvű weboldala (www.semperit.hu)
  • Az új oldal abroncskeresővel és praktikus tanácsokkal segíti az autósokat a megfelelő gumiabroncs kiválasztásában
  • A Continental-csoporthoz tartozó Semperit a téli szezonra időzítette a megújulást

Előbb-utóbb itt a tél, ami azt is jelenti, hogy eljött az abroncscsere ideje. A Semperit megújult internetes oldalán mindent megtalál az, aki tájékozódni vagy vásárolni szeretne. Az oldal középpontjában természetesen a téli gumiabroncsok vannak: mindent meg lehet tudni arról, hogy mikor és miért kell cserélni, annak pedig, aki még nem tudott választani, jól jöhet az abroncskereső.

Természetesen már megtalálható a kínálatban a Semperit új téli mintázata, a Speed-Grip 3 is. Igazán meggyőzőek a Speed-Grip 3 eddig elért eredményei, hiszen az új gumiabroncs már két komoly megmérettetésen is nagyon jól szerepelt. Az AutoMotorundSport friss tesztjében tíz abroncs közül az előkelő harmadik helyet szerezte meg a 225/45 R18 95V méret, míg az AutoBild munkatársai tizenkilenc másik társával hasonlították össze, és megállapították, hogy a 225/50 R 17 98H méretben az ötödik legjobb a Speed-Grip 3 gumiabroncs.


A www.semperit.hu weboldalon minden megtalálható, amit érdemes tudni a gumiabroncsokkal és a téli vezetéssel kapcsolatban, de a megújult honlap nem csak informatív, hanem kifejezetten felhasználó barát lett. A weboldal automatikusan felismeri, hogy milyen eszközről nyitották meg és azonnal az arra optimalizált nézetben jelenik meg. A Semperit magyar nyelvű oldala tehát teljes mértékben megfelel a jelenlegi trendeknek.

Kapcsolat
Horti-Dávid Adrienn

Regional Marketing B2C Southeast Europe

Continental Hungaria Kft.
2040 Budaörs, Edison utca 2.

+36 23 511 181

+36 23 511 719

Semperit. A Continental márkacsoport tagja.