Semperit Speed-Life 2

Budaörs, 2015.03.09.

Egy új nyári UHP abroncs, akár 21 colos méretben.

Már kapható a kereskedésekben az új Semperit Speed-Life 2. Az új UHP nyári abroncsával a Semperit azokat a sportos menettulajdonságokra vágyó autósokat célozza meg, akik precíz kormányozhatóságot, rövid fékutakat és szélsőséges útviszonyok között is biztos kezelhetőséget várnak el. Éppen ezért az új abroncsot a Semperit fejlesztőmérnökei a korábbinál több kapaszkodóéllel és stabilabb vállrésszel látták el, amely így kanyarodás közben sokkal nagyobb tapadást biztosít. A futófelület közepén körbefutó tömör mintázati borda gyors, pontos, gyakorlatilag azonnali reakciót biztosít a legkisebb kormánymozdulatokra is.

A mintázati blokkok széleinek ferde kiképzése, valamint a legújabb fejlesztésű Kék Kohéziós Technológia – amely az alapanyagban erős és tartós kapcsolatot eredményez a szilika és a hosszúláncú polimerek között – a rövid fékutat segíti elő száraz és vizes időben, illetve egyben az alacsony gördülési ellenállás záloga is.

Elődjével összehasonlítva az új Speed-Life 2 kezelhetősége 7%-kal jobb száraz úton, gördülési ellenállása 15%-al csökkent, futásteljesítménye pedig 15%-kal nőtt. Az új Semperit abroncs 15 és 21 col közötti keréktárcsa-átmérővel, 55-35-ös szériával, illetve 185 és 295 mm közötti szélességgel kapható. Az összesen 81 különféle – köztük 28 teljesen új –méretváltozatban készülő UHP abroncs, akár 300 km/h végsebességet lehetővé tevő sebességindexszel is elérhető.

Kapcsolat
Horti-Dávid Adrienn

Regional Marketing B2C Southeast Europe

Continental Hungaria Kft.
2040 Budaörs, Edison utca 2.

+36 23 511 181

+36 23 511 719

Semperit. A Continental márkacsoport tagja.